Uutiset Juha Kivinen

Kunnanhallitus esittää kuntosalia entiseen K-Rautaan

Entisen K-Raudan tilat nousivat viime vaiheessa yllätysehdokkaaksi ja lopulta myös suunnitelluksi sijoituspaikaksi kuntosalille. Tiloissa toimi viimeksi LiigaPlokin kirpputori.

Vuosikausia vatvottu Pihtiputaan uuden kuntosalin rakentamishanke on lopultakin etenemässä maaliin asti. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy viisivuotisen sopimuksen kuntosalitoiminnan käynnistämiseksi Pihtiputaalla.

Kunnan yritysagentti Manu Aunola on neuvotellut täsmennetystä sopimuksesta Ole.fit-ketjun kanssa. Tavoitteena on saada kuntosali toimimaan elo-syyskuun aikana entisen K-Raudan yläkerroksessa Keskustiellä. Salin varustelun luvataan olevan kattava ja nykyaikainen.

Kuntosalitilan koko on noin 600 neliömetriä. Laitteet sijoitetaan yhteen kerrokseen esteettöminä, jotta kuntosali soveltuu mahdollisimman monille käyttäjäryhmille. Tiloissa ei ole havaittu kosteusvaurioita tai muuta, joka voisi estää toiminnan.

Alustavasti on suunniteltu, että kertakäynti kuntosalilla maksaisi 10-12 euroa. Nykyisellä Jukolan kuntosalilla kertakäynti maksaa viisi euroa, eli hinta ainakin tuplaantuisi.

Neljän viikon kuntosalikortin hinta olisi 32,90 euroa ja yhdistelmäkortin (kuntosali + ryhmäliikunta) 42,90 euroa. Jäsensopimukset olisivat toistaiseksi voimassa olevia kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Kuntosalin pyörittäminen Pihtiputaalla ei ole laskelmien perusteella kannattavaa pelkästään kaupalliselta pohjalta. Siksi kuntaa tarvitaan yrittäjän yhteistyökumppaniksi. Kunnan maksama vastike palveluostoista on 3 750 euroa kuukaudessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>