jakeluhäiriö, Kinnula (muokattu 9.2.2023) Hanna Kankaanpää

Kotiseudun Sanomien jakelussa häiriö Kinnulassa

Kinnulassa noin 150 lehden jakelu on viivästynyt postin kuljetuksessa sattuneen virheen vuoksi. Tavoitteena on, että puuttuvat lehdet saadaan jaettua tilaajille perjantain aikana.

Viivästys johtuu Postin kuljetuksessa tapahtuneesta virheestä. Karstulaan matkalla ollut lehtikimppu ohjautui ensin virheellisesti Viitasaarelle, sieltä Jyväskylään ja viimeisimmän tiedon mukaan lehdet seikkailevat todennäköisesti Helsingissä. Postinjakajat ovat aktiivisesti selvittäneet lehtien sijaintia ja kulkureittiä, jotta ne saataisiin jaettua oikeisiin osoitteisiin mahdollisimman pian.

– Olen todella pahoillani viivästyksestä. Teemme parhaamme, jotta saisimme lehdet toimitettua lukijoilleen perjantain aikana, jakajien esimiehenä sijaistava Anu Mäntynen toteaa puhelimessa.

Kotiseudun Sanomien paperilehden tilaajille kuuluu myös verkkolehden ja digitaalisen näköislehden lukuoikeus. Jos sinulla ei siis vielä ole tunnuksia Kotsarin digiin, niin nyt on aika aloittaa. Se käy helposti sivun yläreunasta kohdasta Luo tunnus. Ohjeita seuraamalla tunnuksen luominen käy helposti.