Uutiset Heikki Jämsén

Pihtiputaan Osuuspankki perustaa konttorit Kinnulaan ja Kivijärvelle

Pettymys Keski-Suomen Osuuspankin konttorin sulkemisesta Kinnulassa ja Kivijärvellä helpottaa, kun tieto Pihtiputaan Osuuspankin rantautumisesta paikkakunnille leviää.

Pankin hallitus hallitus päätti torstai-iltana perustaa pankkikonttorit Kinnulaan ja Kivijärvelle.

— Päätöksen tekeminen oli helppoa sen jälkeen kun Keski-Suomen Op ilmoitti lakkauttavansa konttorit kunnissa, toimitusjohtaja Vesa Isosalo kertoo.

— Tämä tukee meidän toimintapolitiikkaamme hyvin. Toimintaolosuhteet ovat molemmissa kunnissa samankaltaiset Pihtiputaan kanssa, konttorien välimatka on kohtuullinen ja päätös vastaa strategiamme toimintalinjauksia.

— Tällä tavoin varmistamme ja takaamme näiden alueiden asukkaille ja yrityksille op-ryhmän palvelujen saatavuuden myös tulevaisuudessa, sanoo hallituksen puheenjohtaja Arto Puurunen.

Toimitusjohtaja Vesa Isosalo kertoo pankin aloittavan välittömästi neuvottelut konttoritilojen vuokraamisesta sekä käynnistää rekrytoinnin konttoreihin. Pihtiputaan Osuuspankki hakee konttorien perustamisella liiketoimintaansa kasvua niin asiakasmäärissä kuin toiminnan volyymeissakin.

Kinnulassa Pihtiputaan Osuuspankin päätös otettiin helpottuneena vastaan. Edustajiston tuore jäsen ja pitkään osuuspankkien luottamustehtävissä toiminut Markku Ruuska toivottaa Pihtiputaan Osuuspankin tervetulleeksi Kinnulaan.

— Toivomme, että asiakkaat tulevat Pihtiputaan Osuuspankin asiakkaiksi. Asiakkaat ratkaisevat konttorin olemassaolon jatkossa.

Uusi toimija lähtee liikkeelle nykyisillä aukioloajoilla.

— Aukiloaikojen lisääminen on mahdollista, jos kysyntää sille on, Vesa Isosalo sanoo.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>