Uutiset Juha Kivinen

Jätteenkuljetusauto tuhoutui tulipalossa kesken ajon

Palokunta sammutti kesken ajon tuleen syttyneen Pihtiputaan Jätehuollon jäteauton torstaina iltapäivällä kello puoli yhden aikoihin Harmaalanrannantiellä noin kilometrin päässä Keiteleentieltä. Kuljettaja Ari Kumpulainen oli kerännyt sekajätettä Pihtiputaalla Nelostien itäpuoliselta alueelta ja oli palaamassa kirkolle, kun liekit löivät moottorista. Palo levisi niin nopeasti, ettei hän ehtinyt tarttua sammuttimeen. Ari Kumpulainen ehti pelastaa itsensä ja puhelimet, mutta hänen lompakkonsa tuhoutui palavassa autossa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>