Uutiset Krista Herranen

RiihiRockissa aito festarimeininki!

Pihtiputaalaisen festariperinteen jatkaja, uunituore RiihiRock onnistui paremmin kuin kukaan uskalsi odottaa. Kaksituhatta festarikävijää sen todisti: Kätlin Savela, Heikki Kananen ja Kari Parkkonen olivat onnistuneet luomaan ihmisiä kiinnostavan tapahtuman Elämäjärvelle.

RiihiRockissa oli aito festaritunnelma. Alueelta löytyi persoonallisen hirsistä tehdyn esiintymislavan lisäksi anniskelualue, myyntikojuja, VIP-tilat riihessä sekä kaksi ruokapistettä, joista sai nyhtöpossua ja hampurilaisia. Järjestelyt oli hoidettu hyvin ja kaikki mietitty tarkkaan.

Myös sää suosi tapahtumaa. Lauantai oli aurinkoinen ja lämmin päivä nauttia hyvästä musiikista. Paikalla oli myös räsymattoja, joiden päällä pystyi istuskelemaan. Festareille haluttiin rentoa tunnelmaa ja siinä myös onnistuttiin.

Jo perjantai-illan etkoilla oli mukavasti osallistujia. Lauantaina kolmen jälkeen päästiin tositoimiin, kun pihtiputaalainen Raz Dva Tri hyppäsi lauteille. Poikien musisoinnin jälkeen Steamgoblin hienoine esiintymisasuineen valtasi lavan Peningistä kotoisin olevan Janne Siekkisen johdolla.

Turnusbandin jälkeen yleisöä tanssitti Arttu Wiskari, joka oli oikein tyytyväinen festarijärjestelyihin.

— Täällä on kaikki jo liiankin hyvin. Jokaisella esiintyjällä on oma parakki. Yleensä pienemmissä tapahtumissa kaikki artistit ovat yhdellä isolla bäkkärillä, Wiskari kehui.

Wiskarin jälkeen oli Pete Parkkosen vuoro. Yleisössä oli paljon sekä hänen että kitaristi Antti Merisalon kavereita kannustamassa innokkaana. Pete kiittelikin paljon ystävien panosta.

— Yhdessä ystävien kanssa tätä tapahtumaa ollaan oltu tekemässä. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

Illan jo alkaessa hämärtyä pääsi Freud Marx Engels & Jung lavalle. Illan huipensi Kotiteollisuuden esiintyminen.

Järjestäjät olivat tapahtumaan todella tyytyväisiä.

— Oikein hyvillä mielillä ollaan. Ei ole moitteen sanaa kuulunut ihmisiltä, eikä poliisia tarvinnut työllistää, Heikki Kananen totesi.

RiihiRockista haluttiin rento tapahtuma ja siinä onnistuttiin.

Rocktapahtumasta kauniissa miljöössä päästään nauttimaan myös ensi vuonna.

— Päivämäärää ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta kyllä me järjestämme tapahtuman ensi vuonnakin. Työmäärä tulee olemaan pienempi, kun voidaan hyödyntää tämän kesän aikaansaannoksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>