Lukijalta Lukijalta

Mekin haluamme hirvenmetsästyksen yhteislupaan

Hirvenmetsästyskausi on taas aluillaan.

Olemme uusia metsästäjiä, meillä on uudet kiväärit ja vasta-ammutut merkit. Meillä on intoa päästä metsälle. Mieluiten suuntaisimme Kinnulaan omille maille, mutta se ei ole mahdollista tänä vuonna.

Innostuimme hirven metsästyksestä viime vuonna liityttyämme Metsästysseurue Vihtapuroon.

Seurueen toiminnan ideana on, että maanomistajat ja myös muut jäsenet pääsevät metsälle omille mailleen. Siihen lähti mukaan yli 50 metsänomistajaa, joista toistakymmentä on metsästäjiä – osa kokeneita ja osa meitä vasta-aloittaneita.

Mutta meitä ei ole hyväksytty mukaan Kinnulan yhteislupahakemukseen. Emme ymmärrä, miksi ei. Olemme joukko rauhallisia, vastuuntuntoisia, kunnollisia Kinnulassa asuvia tai täältä kotoisin olevia ihmisiä.

Tänä vuonna Kinnulan riistanhoitoyhdistyksen alueelle myönnettiin 122 hirven pyyntilupaa. Mielestämme tuosta 122 pyyntiluvasta olisi riittänyt hyvin meillekin. Tänä vuonna metsästämme kuitenkin pohjoisessa ostoluvilla. Meidän mailla ei metsästä kukaan.

Toivottavasti ensi vuonna tilanne on toinen ja suurempi joukko kinnulalaisia metsästysseuroja ja -seurueita on sitä mieltä, että meidätkin otetaan mukaan yhteislupaan.
Me kaikki mahdumme Kinnulan metsiin.

Hanna Kastikainen
Korpela
Hannu Kinnunen
Välitalo

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>