Pääkirjoitus Juha Kivinen

Pihtiputaan Kärkitapahtumia ja Kinnulan kesää

Kesätapahtumien laajemmasta jakautumisesta pitkin kesäkuukausia on puhuttu joka vuosi, sillä päällekkäisyyksiä tahtoo ilmaantua, vaikka niitä kuinka yritettäisiin välttää.

Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin siitä, että suomalaisten lomat keskittyvät usein heinäkuulle, joten silloin on paras järjestää myös kesätapahtumia, mikäli paikalle halutaan mahdollisimman paljon väkeä.

Pihtiputaalle sattuu tänä kesänä pari isoa juhlaa jo ennen juhannusta, mutta nekin pidetään sisätiloissa Pihtipudas-salissa, nimittäin Anne Aurasmaan järjestämä hyväntekeväisyysshow ja Kauppa Oy:n satavuotisjuhlakonsertti. Muuten kesäriennoissa mennään tuttuja latuja parhaaseen loma-aikaan.

Ihan hyvä oivallus on ollut koota niitä jo kolmatta kesää perätysten nippuun Pihtiputaan Kärkitapahtumat -markkinointiotsikon alle. Siten on pystytty myös välttämään pahimpia päällekkäisyyksiä. Hiekan totoravejakin kokeillaan nyt ensi kertaa arki-iltoina, joten ne eivät osu samaan aikaan Elämäjärven RiihiRockin kanssa.

Kinnulassa luovuttiin viime kesänä Kinnula-päivistä, jotka ajoittuivat heinäkuun ensimmäiselle viikolle. Sen sijaan otettiin käyttöön laajempi ilmaus Kinnulan kesä, jotta tapahtumia saataisiin enemmän muillekin viikoille. Suurin osa niistä on kuitenkin yhä Kinnula-päivien perinteiseen aikaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>