Urheilu Juha Kivinen

MJK rynnisti takaa tasoihin Huima-pelissä

Muholan Jalkapallokerhon miesten kausi Keski-Suomen piirin Seiskassa alkoi kahdella vierastappiolla. Jyväskyläläisen FC Blackbirdin Akatemia kaatoi muholalaiset 7-0 ja Joutsan Seudun Pallo 6-1. MJK:n maalin teki Henri Pelkonen.

Sen jälkeen kotipeleissä on kulkenut paljon paremmin. Pari viikkoa sitten MJK päihitti Jämsänkosken Ilveksen kakkosjoukkueen 5-2. Juho Jauhiainen paukutti peräti neljä maalia ja Akseli Mäntylä yhden.

Viime perjantaina MJK sai vieraakseen varsin yllättävän joukkueen, Äänekosken Huiman.

Äänekoskelaiset pelasivat 80-luvulla jopa ykkösdivarissa ja vielä viime kaudella Kolmosessa. Huiman johtoporras päätti kuitenkin luopua sarjapaikastaan ja aloittaa uudestaan alimmalta tasolta, koska suurin osa edustusjoukkueen aikuispelaajista on asunut Jyväskylässä, mikä on vaikeuttanut joukkueharjoittelua. Seura haluaakin nyt keskittyä uuden pelaajasukupolven kasvattamiseen.

MJK pystyikin pelaamaan tasapäisesti kaupunkiseudun joukkueen kanssa ja puristi lopussa väkisin tasoihin maalein 3-3 (1-1).

Tuomo Piispanen tuikkasi MJK:n johtoon vartin pelin jälkeen, mutta Huima tasoitti heti perään. Vieraat menivät johtoon toisen jakson alussa, kun kaukolaukaus livahti maalivahti Valtteri Metsolta taknurkkaan.

Huima lisäsi johtoaan jakson puolivälissä, kunnes Juho Jauhiainen tykitti komean kavennuksen kymmenen minuuttia ennen loppua. Ei mennyt kauankaan, kun peli oli jo tasoissa. Pekka Laulumaa puski ruuhkatilanteesta maalin sivurajaheiton jälkeen.

MJK:n voittomaalikin oli lähellä, mutta Johannes Hämäläinen laukoi hieman ohi maalin Juho Jauhiaisen syötöstä läpiajon jälkeen.

MJK:n seuraava kotiottelu on sunnuntaina kello 18. Vastaan tulee jälleen FC Blackbirdin Akatemia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>