Uutiset Juha Kivinen

Parasta Putaalta -illan suursuosio yllätti kaikki

Ihmiset olivat hyvällä tuulella onnistuneessa yrittäjätempauksessa.

Ensimmäisen kerran järjestetty kaupan ja tapahtumien ilta Parasta Putaalta onnistui jopa yli kaikkien odotusten. Ihmisiä kulki illan mittaan Pihtiputaan keskustassa kahden torin välillä sekä Niemenharjulla yllättävän runsaasti.

Tapahtuma oli saanut alkunsa Pihtiputaan kunnan perustamasta Palvelukulttuuri kunniaan -hankkeesta. Järjestelyihin osallistuivat kunnan lisäksi paikallinen yrittäjäyhdistys sekä Kotiseudun Sanomat.

Palvelukulttuuri kunniaan -hankkeen projektipäällikkö Airi Hakala oli tyytyväinen illan päätteeksi.

– On ainakin väkeä ollut, kun ensimmäistä kertaa tämmöistä järjestetään. Sää oli onneksi hyvä. Järjestäjän näkökulmasta on mennyt aika lailla tuubiin se, mitä on suunniteltu. On ollut ihanaa tehdä myös yhteistyötä lukiolaisten kanssa, he ovat olleet ahkerasti paikalla.

– Täytyy järjestää palautepalaveri ja ottaa tästä kaikki hyvä, mikä on vietävissä seuraaviin tapahtumiin, esimerkiksi joulunavaukseen. Sitä voisi lähteä viemään vähän samantyyppisesti eteenpäin, Hakala mietiskeli.

Palvelukulttuuri kunniaan -hanke päättyy maaliskuun lopussa, mutta Aira Hakala lupasi jättää kapulan paikallisille toimijoille.Parasta Putaalta -konseptia voidaan jalostaa vieläkin paremmaksi.

Rönnyllä sijaitsevan Hylkylän tilan hevostoimintaa esitelleet yrittäjät Meiju Penttinen ja Jenni Paananen olivat erittäin tyytyväisiä illan antiin.

– Ehdottomasti kannatti tulla tänne. Olemme saaneet paljon yhteyksiä mahdollisiin asiakkaisiin ja  saaneet toimintaamme ihmisten tietoisuuteen. Oli yllättävää, että täällä on näin paljon väkeä. Mukavaa, että tällaista järjestetään, niin pääsee pienellä kynnyksellä mainostamaan ja tutustumaan ihmisiin, Meiju ja Jenni kertoivat.

Hylkylän tilalle on juuri valmistunut hevostalli, jossa on viisi karsinaa valmiina.

– Ruvetaan pyörittämään tunteja ja karsinapaikoilla on täysihoitoa. Tunneille on ollut hirveästi kysyntää, mitä on tutuilta kuultu, ja sillä tätä ruvettiin ajattelemaankin. Ratsastuskenttä on valmis, kun vielä aidat saadaan siihen.

Hylkylässä on nyt kaksi omaa ja yksi vieras hevonen sekä yksi varsa. Kun homma lähtee toimimaan, tilalle haetaan lisää tuntihevosia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>