Uutiset Heikki Jämsén

Kotiseudun Sanomat jaetaan Pihtiputaalle ja Kinnulaan poikkeusjärjestelyillä

Kuukauden mittaiseksi ennustettu postilakko hankaloittaa ihmisten arkea. Kirjeet, paperilaskut, paketit ja päiväkannossa tuodut lehdet viivästyvät tai jäävät odottamaan sovun löytymistä.

Kotiseudun Sanomat ilmestyy lakosta huolimatta keskiviikkoisin varsinaisella levikkialueellaan Pihtiputaalla ja Kinnulassa. Lehti jaetaan lakon aikana poikkeusjärjestelyin.

Kinnulassa lehti jaetaan osoitteettomana koko kunnan alueelle. Samoin toimitaan Pihtiputaalla. Kirkonkylän taajama-alueella lehti jaetaan postilaatikkoihin. Kylillä lehti jätetään heittolaatikkoihin, joista lukijat voivat sen hakea. Paikallislehti on jaossa myös toimituksessa.

Varsinaisen levikkialueen ulkopuolelle tilattujen lehtien jakelussa olemme Postin varassa. Tiedoksi myös muualla Suomessa tai ulkomailla asuville, että Kotiseudun Sanomien näköislehti on luettavissa näillä kotisivuilla. Pääset lehden sivuille klikkaamalla lehden kotisivuilla kohtaa ”Näköislehti”.

Lukuoikeutta ei ole rajattu, joten tuoreimman Kotsarin lisäksi sivustolla voi tutustua aiemmin ilmestyneisiin paikallislehtiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>