Pääkirjoitus Heikki Jämsén

Pihtipudas nivottiin osaksi Tampereen upeaa historiaa

Kaupin urheilukeskus Tampereella kiehui, kun tiensä lentopallon Suomen cupin finaaliin raivannut LiigaPloki kaatoi kymmenkertaisen cup-voittajan LP Viestin. Kymmenen on tuttu luku myös Plokin naisille. Joukkue on voittanut tällä kaudella kaikki pelaamansa kymmenen viisieräistä ottelua.

Samaan aikaan joukko pihtiputaalaisia juhli Tampere-talon Ravigaalassa Santtu Raitalaa. Hänet palkittiin vuoden voitokkaimpana ohjastajana. Jo pari päivää aikaisemmin urheilutoimittajat olivat nimenneet Santun vuoden 2019 raviurheilijaksi. Näitä valintoja pohjusti Hannu Torvisen kanssa käyty tiukka kisa Ajajaliigan voitosta. Sen 28-vuotias Santtu käänsi edukseen Killerillä kaikkien aikojen nuorimpana. Pekka Korpi teki saman tempun seitsemän päivää vanhempana vuonna 1977.

Pihtiputaalla osataan arvostaa lentopalloilijoiden ja raviurheilijoiden menestystä ja sen paikkakunnalle tuomaa näkyvyyttä. Kunta on palkinnut vaikuttajaputtaalaisen tittelillä LiigaPlokin, Luomalan ravitallin ammattilaiset Jutta Ihalaisen ja Antti Ojanperän ja Antin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevän Santtu Raitalan.

Santtua ja lentopallonaisia juhlitaan Pihtipudas-salissa sunnuntaina 9. helmikuuta kello 19. LiigaPlokin ja Santun katseet on suunnattu tiukasti eteenpäin, joten juhliin löytynee syytä tuon päivämäärän jälkeenkin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>