Kinnulan seurakunta, kirkon kunnostaminen (muokattu 26.7.2023) Hanna Kankaanpää

Kinnulan kirkko jää pian hupun alle

Kesäkuun alussa alkanut kirkon remontti etenee suunnitelman mukaan. Keskiviikkona aamupäivällä kirkon ympärille pystytettiin rakennustelineitä. Pian kirkkoa verhoaa huppu. Pääurakoitsijana kirkon remontissa vanhoihin puurakennuksiin, kuten kirkkoihin, erikoistunut maalausliike Salo Härmästä. Yritys on historiansa aikana remontoinut jo liki 40 puukirkkoa Suomessa, viimeisimpinä Multian ja Kivijärven kirkot. Kinnulan kirkon remontin pitäisi valmistua maaliskuun loppuun mennessä, joskin tavoite on, että jo jouluun mennessä olisi suurin osa töistä tehtynä. Esimerkiksi katon maalaaminen voidaan todennäköisesti tehdä kuitenkin vasta ensi kesänä.

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.