seurakunnat Hanna Kankaanpää

Kirkkovaltuustot päättävät vielä elokuussa, tuleeko Janne Isomaasta Pihtiputaan ja Kinnulan uusi kirkkoherra

Nyt se on jo melkein virallista. Edessä on kirkkoneuvostojen kokoukset Pihtiputaalla ja Kinnulassa, ja sen jälkeen molempien seurakuntien kirkkovaltuustot kokoontuvat yhdessä päättämään, pyytävätkö ne tuomiokapitulia virallistamaan Janne Isomaan valinnan seurakuntien yhteiseksi kirkkoherraksi. Vaihtoehtona viranhoitomääräykselle on, että seurakunnat vaativat lausunnossaan prosessin keskeyttämistä ja viran avaamista uudelleen hakuun. Isomaa toimii joka tapauksessa seurakuntien vt. kirkkoherrana syyskuun alusta vuoden loppuun asti.

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.