Urheilu Juha Kivinen

HPK latisti Plokin juhlatunnelman

Pihtiputaan maineikkaan lentopalloihmeen Plokin 20-vuotisjuhlaottelusta oli juhlatunnelma kaukana. Hämeenlinnan Pallokerho ei antanut armoa syvissä vesissä vaeltavalle LiigaPlokille, vaan haki pisteet erin 0-3 (11-25, 9-25, 18-25).

Kaksi ensimmäistä erää olivat kamalaa katseltavaa. Kukaan ei muistanut, milloin Plokilla olisi ollut pitkällä erätauolla niin vähän pisteitä Pihtipudas-salissa.

Plokin kapteeni Eveliina Koljonen ei ruvennut selittelemään pelin jälkeen.

— Aika tykitystä. Voisi melkein sanoa, että rökäletappio. Kolmaskin erä kaatui siihen, että Rhiannon oli ainoa, joka tappoi keskeltä palloa. Ei sieltä hirveän moni tullut auttamaan.

— Kyllähän tappiot rupeavat tympimään, koska aina on mukavampi voittaa. Mutta jos mietitään, vaikuttaako se meidän joukkuehenkeen, niin ei vaikuta, Eveliina Koljonen vakuutti.

LiigaPlokin päävalmentaja Jouko Koljonen arvioi, etteivät pelaajat tunnusta henkistä painolastia, mutta varmasti se rupeaa ajatuksen syövereissä vaivaamaan.

— Vastukset ovat olleet aika kovia, mutta eihän liigassa helppoja vastuksia olekaan. Aina lähdetään haastamaan ja ollaan voitto silmissä. Potentiaalia on, kunhan saadaan tehoja irti.

Jouko Koljonen sanoi HPK:n torjuntapelin tehneen Plokin hyökkääjät kynnettömiksi.

— Kolmannen erän lopussa pelin lukeminen ja siihen reagointi jäi huonolle. Meitä vietiin jujupelillä.

Ensi lauantaina Ploki matkustaa Oriveden Ponnistuksen vieraaksi.

— OrPo on pelannut muutamia pelejä vähän vaatimattomasti. Meillä saattaisi olla mahdollisuus pikkuisen tasata puntteja, kun kotona hävittiin 2-3, Koljonen tuumaili.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>